Utbildare Lokalvård

Om företaget
Borago är Sveriges ledande kunskapsleverantör av utbildning, utredning, upphandling och uppföljning inom städ och lokalvårdsområdet. Vi skapar total tjänstekvalitet genom utbildning och konsultstöd för individen, organisationen och beställaren. Vårt arbete gör att kund och brukare känner trygghet och stolthet för den inre miljön.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?
Borago växer och vi söker lärare till våra utbildningar inom lokalvård.
Borago erbjuder yrkesutbildningar främst till Kommun, Landsting och privata städföretag. Du ansvarar för att utveckla, planera och genomföra kvalitativa utbildningar ur Boragos sortiment. I uppdragen ingår att du tar helhetsansvaret från start till mål genom planering, utförande, uppföljning och merförsäljning. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av företagets mål och visioner. I din roll ingår även relationsbyggande med kunder och leverantörer inom branschen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att du har intresse för vuxnas lärande och vi värdesätter interkulturell kompetens. Erfarenhet av coaching är bra om du har men inget krav. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Du har minst två års yrkeserfarenhet inom undervisningsområdet eller erfarenhet som arbetsledare/chef inom lokalvård. Vi ser gärna att du idag är handledare inom PRYL eller SRY.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ser möjligheter och har god pedagogisk förmåga. Du är flexibel, ansvarstagande, utåtriktad och lösningsfokuserad. Du kommer att fungera som mentor för våra elever och arbeta proaktivt för att skapa trivsel och gemenskap. Våra utbildningar hålls över hela landet så du behöver kunna resa och vara borta från hemmet några dagar i veckan. Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för individen. Du är utåtriktad och brinner för att utveckla människor som arbetar inom lokalvårdsyrket. Du vill bidra till effekt i kundens organisation. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med kunder och deltagare samt kollegor är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta. Vi ser gärna att du har minst eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsförvaltning, lokalvård eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av städorganisationer, och/eller erfarenhet av utbildarsituationer.
Körkort krävs.

Vad erbjuder vi?
Förutom en tillsvidareanställning på heltid erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter trivas och utvecklas hos oss. Hos oss får du möjlighet att vara med att påverka och göra skillnad.

När kan du börja?
Enligt överenskommelse hösten 2017.

Ansökan och information
Skicka in din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till info@borago.se. Märk din ansökan med ”Borago Utbildare”

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Christian Dolk på telefon 0709-17 45 43 eller e-post christian.dolk@borago.se.