Erbjudande

Lokalvårdsutbildning PRYL Distans

Specialpris 2 900 SEK

Har du tidigare gått en kurs i Kvalitetssäkring av Städtjänster, Effektivitet genom Nyckeltal, Städupphandling, Ledarskapsutbildning för grupp och arbetsledare eller är du bokad på någon av dessa kurser? Vill du utveckla dina kunskaper inom lokalvård för att förstå helheten, även om du inte aktivt arbetar som lokalvårdare?

Då har vi ett erbjudande till dig!
Nu har du möjlighet att läsa Lokalvårdsutbildning PRYL på distans till ett mycket förmånligt pris. Normalt kostar Lokalvårdsutbildning PRYL på distans 4 900 SEK per person ex. moms. Med detta erbjudande kostar utbildningen endast 2 900 SEK per person ex. moms.

Vi vill att så många som möjligt som arbetar inom lokalvårdsyrket eller som kommer i kontakt med städfrågor har en gedigen grund att stå på för att förstå helheten och därav detta förmånliga pris.

Vilka är då kriterierna för att få delta?
Du ska tidigare gått en av våra kurser inom någon av nedanstående områden på Borago. Eller så kan du boka dig på någon av dessa kurser och därigenom få tillgång till denna rabatt.
Kvalitetssäkring av städtjänster
Effektivitet genom nyckeltal
Städupphandling
Ledarskapsutbildning för grupp och arbetsledare del 1 och 2
INSTA 800

Vad ingår?
Du har tillgång till utbildningsmaterialet under 8 veckor och du genomför utbildningen i den takt som passar dig. Utbildningen är indelad i olika kurser och lektioner. Efter varje kurs har du möjlighet att genomföra ett kunskapstest.

Certifiering
För att få behörighet att delta vid certifiering tillkommer en praktiskutbildningsdag omfattande tillämpning i städteknik.
Tillkommande kostnad för den praktiska utbildningsdagen samt certifiering 6 100 SEK per person exklusive moms.